Search
Close this search box.
Nieuws

Peel Positief Pioniers sluiten pact

Peel Positief PactVoorafgaand aan het Peel Positief congres kwamen een aantal Peel Positief Pioniers bijeen voor een bijzonder moment. Samen sloten zij een bijzonder pact.

Het doel van Peel Positief is om de Peelregio in 20233 een regio te maken die 100% circulair en 100% inclusief is. Waar meer wordt opgenomen, dan er wordt uitgesloten. Dat is een hele klus. Daarom werken we er met z’n allen aan. Diverse burgers, jongeren, onderwijs, overheid en bedrijven slaan als Peel Positief Pioniers de handen ineen om deze ambitie waar te maken.

Pact op groeipapier

Op donderdag 11 mei ondertekenden de pioniers het Peel Positief Pact. Hiermee onderschrijven zij officieel hun pionierschap. Het pact is gedrukt op groeipapier. Groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met zaden ertussen. Na de ondertekening, werd het pact in de grond gepoot. Over een tijdje gaat het pact, net als onze ambities, groeien. Wij zijn heel benieuwd wat voor moois er gaat opbloeien! Ook met de pioniers die er nu niet bij konden zijn, gaan we nog een pact ondertekenen.

Sluit je aan

Ook Peel Positief Pionier worden? Sluit je aan! 

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest