Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Nieuws

Terugblik Peel Positief Dialoogsessie

Een 100% circulaire en inclusieve regio bereiken we alleen samen. Daarom gingen we het dialoog aan met duurzame koplopers uit het onderwijs, de overheid, inwoners, jongeren en ondernemers. Waar liggen kansen? Hoe kunnen we bestaande projecten verrijken en versterken? Daarover gingen we samen in gesprek aan grote dialoogtafels in Het Speelhuis.

Kees Klomp, gastspreker en betekeniseconomie-expert, motiveerde alle aanwezigen om de weg naar betekenisvol ondernemerschap te bewandelen. Om daar te komen moet je éérst het verhaal veranderen, voordat je het systeem kunt aanpassen en de symptomen kan bestrijden.

AI inzetten

Of het nu gaat om een bedrijf, organisatie of een netwerk, om te kunnen veranderen is het belangrijk om te weten wat er speelt. Dembrane gebruikt AI in om sociale interactie voor maatschappelijke transformatie te versterken. Met hun tools, procesessen en methodieken kun je sociale intelligentie schaalbaar te maken.

Peel Positief dialoogsessie

Van ideeën naar acties

De volgende stap is het verzilveren van de ideeën die naar voren kwamen tijdens de dialoogsessie. Verschillende deelnemers gaan we hiervoor in klein gezelschap terugzien. Daarover later meer!

Geslaagde dialoogsessie

Dit is een initiatief van de lokale Rabobank Ledenraden, RaboResearch en het Rabobank Dialoog Expertisecentrum in samenwerking met Innovatiehuis de Peel en Peel Positief. Wij bedanken Rabobank, naast haar financiële steun, ook voor haar waardevolle kennis en netwerk die bijdroegen aan het succes van deze avond!

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest